markethink

Business development B2B channel marketing B2C Retail concept fashion communicatie ict team telecom automotive consumer electronics ...

We feel a responsibility to contribute to the transition to a new sustainable balance.

Onze werkwijze 

Aan welke kennis en kunde heeft jouw onderneming op dit moment behoefte? 

Marketing is de AORTA van elk bedrijfsplan. Er is dus behoefte aan een heldere strategie. Marketing is mensenwerk, We zijn dus allereerst  geïnteresseerd in de essentie van jouw onderneming. Met een luisterend oor dat wil weten waar jij goed in bent, wat jou beweegt en waar je graag naartoe wilt.  

Een creatief brein dat met jou meedenkt en de essentie van je onderneming, en jouw ambities vertaalt in vormgeving waar jij EN je klanten zich helemaal thuis in voelen. 

Bij MARKETHINK, neem je precies het stuk vernieuwingsdienstverlening af dat je nu nodig hebt. Wij adviseren je daarbij. Want elk bedrijf ontwikkelt in de loop van het bestaan blinde vlekken. Dat is logisch wanneer je medewerkers flink in je business ondergedompeld zijn. Onze positief kritische blik werkt dan verfrissend. 

 

Netwerk van experts

MARKETHINK werkt samen met collega’s en een netwerk van experts. Onze werkwijze is een mooi voorbeeld van business vernieuwing. Want ook wij hebben gezocht naar elders beproefde methodieken. En die vonden we:  o.a. in de Top Golf sport. Hier geldt al al jaren het adagium: wil je als speler optimale resultaten behalen, dan schakel je een complementair team van externe experts in.